Onze parapharmacieën

Lagere prijzen

Gezondheid is veel te belangrijk om belemmerd te worden door geldkwesties. Daarom worden al onze beslissingen geleid door een vaste wil: de producten die voortkomen uit de expertise van wetenschappelijk onderzoek toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen door de laagste prijzen aan te bieden.
Omdat wij ervan overtuigd zijn dat de beste producten niet noodzakelijkerwijs duur hoeven te zijn.
Omdat wij niet willen dat er u een onaangename verrassing wacht aan de kassa.
Omdat kwaliteit en expertise niet voorbehouden mogen zijn voor de meest bevoorrechten.

De laagste prijzen van uw streek, het hele jaar rond.

Keuze

Meer dan 8000 producten die voortkomen uit het wetenschappelijk onderzoek en de expertise van para-farmaceutische laboratoria, zorgvuldig geselecteerd op basis van hun doeltreffendheid en toegankelijkheid, zodat iedereen het meest geschikte voor hem/haar vinden, of het nu gaat om een man of vrouw, jong of oud, een sporter die op zijn voeding let of met glutenintolerantie. Keuze bieden betekent ook iedereen alle informatie en de vrijheid geven om elk product en elke prijs op transparante wijze te kunnen vergelijken.

8000 producten, 400 merken van de beste para-farmaceutische laboratoria.

Advies

Omdat iedereen het verdient om kwaliteitsadvies te krijgen en zo goed mogelijk geïnformeerd te worden om de juiste beslissingen te nemen met betrekking tot zijn gezondheid, biedt ons team van gedegen, gepassioneerde en discrete professionals (apotheker, diëtist, natuurgeneeskundig therapeut, schoonheidsspecialist):
-deskundig advies voor iedereen in onze verkooppunten;
-persoonlijke afspraken met een diëtist of naturopaat en huidtesten tegen zo laag mogelijke prijzen.

Een team van professionals om u te adviseren

Onze parapharmacieën vinden